Onze diensten

Goede service, daar draait het om

piano vervoeren Koeriersdiensten HBK eindhoven

Een zending met spoed of extra aandacht?

Wilt u uw zending met spoed of met extra aandacht versturen? Dit kan van alles zijn. Wij vervoeren namelijk van alles. Wij vervoeren pallets, pakketjes, meubels, apparatuur enz. U kunt op ons rekenen als u uw zending snel en veilig op de plaats van bestemming wilt krijgen. Onze person to person delivery zorgt ervoor dat u de zekerheid hebt dat uw zending bij de juiste persoon wordt afgeleverd.

Europa
Voor onze klanten verzorgen wij transporten in heel Nederland maar ook in de rest van Europa. Zo rijden wij b.v. 2 maal per week naar het Verenigd Koninkrijk. Omdat wij gebruik maken van de huidige moderne communicatie methodes weten wij ten alle tijden waar onze wagens zijn, en kunnen we contact leggen met onze chauffeurs.

Facilitaire diensten Koeriersdiensten HBK eindhoven

Kunt u ook extra handen gebruiken?

Facilitaire diensten
Voor uiteenlopende organisaties verzorgen wij diverse facilitaire diensten, al dan niet op locatie. Door onze veelzijdige bedrijfsvoering hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van bedrijven.

piano vervoeren Koeriersdiensten HBK eindhoven

Gaat u binnenkort verhuizen?

Kunt u alle hulp gebruiken die u nodig heeft? Of wilt u gewoon alles overlaten aan een professionele verhuizer? Neem vandaag dan nog contact met ons op. Wij kunnen de verhuizingen van A tot Z begeleiden en uitvoeren.

Bedrijfsverhuizingen
Door onze achtergrond en ervaring kunnen wij snel en nauwkeurig uw bedrijf verhuizen of een afdeling verplaatsen. Bij de verhuizingen zijn wij in staat om uw werknemers zoveel als mogelijk te ontlasten. Zelfs als dat betekend dat de feitelijke verhuizing buiten kantoortijden plaats moet vinden.

Extra diensten
Wij kunnen de complete verhuizing regelen. Daarnaast kunnen wij u een breed scala aan facilitaire diensten (lees er meer over op deze site) aanbieden, waardoor u veel aspecten van de verhuizing bij ons kunt onderbrengen. U kunt dan denken aan het (de-)monteren van het kantoormeubilair, het verplaatsen van archieven en het herinrichten van de arbeidsplaatsen volgens de regels.

Value added transport
Hierbij bieden wij niet alleen een vlekkeloos transport aan, maar ook extra service. Hierbij kunt u denken aan uitpakken, inhuizen van uw goederen en het retour nemen van emballage. Wij kunnen hiermee de diensten van uw organisatie uitbreiden en uw klanten daarmee van dienst zijn.

White glove service

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om uw gevoelige, dure en/of zware zending zoals apparatuur of meubels voor u met de grootst mogelijke zorg te plaatsen en/of te installeren bij uw klanten. Speciale dure verpakkingen kunnen wij dan weer mee retour nemen om her te gebruiken voor een volgende zending.

Aandacht voor kwaliteit

Onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring op het gebied van verhuizen en transport. Ook ons wagenpark heeft de constante aandacht. Zo beschikken wij over een goed onderhouden en jong wagenpark. Alle bussen en vrachtwagens zijn uitgerust met een laadklep en luchtvering. Verder zijn de bussen uitgerust met alarm en track & trace apparatuur.

Wilt u ook snel en zeker een zending op de plaats van bestemming hebben, of heeft u interesse in onze white glove service. Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden op info@h-b-k.nl

Inventarisbeheer
U kunt ons onder andere inzetten voor het inventariseren, onderhouden en repareren van uw kantoormeubilair. Daarnaast kunnen wij diverse handyman-diensten voor u verrichten, inclusief het aansluiten van computers en het veilig wegwerken van de verschillende kabels.

Inrichting arbeidsplaats
Wij werken volgens de regels uit het Arbobesluit en kunnen uw werkplekken ook conform de regelgeving instellen. Ook kunnen wij een meubel lay-out opstellen, zodat iedere werknemer op de juiste plek zit.

Daarnaast zijn wij in staat veel van uw andere facilitaire vraagstukken op ons te nemen, zoals tijdelijke ondersteuning tijdens promotionele activiteiten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Opstellen verhuisplan
Wij beschikken over hoogwaardig materiaal om de verhuizing geheel zelfstandig en zonder schade uit te voeren. Moet u binnenkort verhuizen? Neem dan contact met ons op om de plannen door te nemen of op te stellen. Dan is uw verhuizing eigenlijk al geregeld!

Particuliere verhuizingen
Ook particulieren kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij kunnen u assisteren bij uw verhuizing.

Gehele verhuizing
Wij kunnen uw gehele verhuizing uitvoeren. Van het in- en uitpakken van de spullen, het (de)monteren van uw meubels, tot de vrachtwagen met chauffeur die alles in een keer meeneemt. Uiteraard hebben wij ook alle benodigde verhuismaterialen beschikbaar.

Zware of grote spullen
Wij verhuizen ook alleen uw grote of zware spullen. Bijvoorbeeld alleen de bank, het witgoed of een piano. Voor ons is het geen probleem, ook als er geen lift aanwezig is.

Senioren
Een verhuizing naar een seniorenwoning betekend vaak dat niet alle spullen dezelfde bestemming hebben. Wij verhuizen alle spullen in een keer naar de door u aangegeven plaatsen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de oude woning opgeleverd wordt zoals dat met de eigenaar is overeengekomen.

Zo gaat het eraan toe