Onze diensten

Goede service, daar draait het om

HBK Facilitair Eindhoven

Een zending met spoed
of extra aandacht?

Wilt u een zending met spoed of met extra aandacht versturen? Dit kan van alles zijn. Wij vervoeren namelijk letterlijk alles. Wij vervoeren pallets, pakketjes, meubels, apparatuur en meer. U kunt op ons rekenen als u uw zending snel en veilig op de plaats van bestemming wilt krijgen. Onze person to person delivery zorgt ervoor dat u de zekerheid hebt dat uw zending bij de juiste persoon wordt afgeleverd.

Boek direct uw transport, verhuizing of verzending!

Value added-transport

Hierbij bieden wij niet alleen een vlekkeloos transport aan, maar ook extra service. Hierbij kunt u denken aan uitpakken, inhuizen van uw goederen en het retour nemen van emballage. Wij kunnen hiermee de diensten van uw organisatie uitbreiden en uw klanten daarmee van dienst zijn.


White glove-service

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om uw gevoelige, dure en/of zware zending zoals apparatuur of meubels voor u met de grootst mogelijke zorg te plaatsen en/of te installeren bij uw klanten. Speciale dure verpakkingen kunnen wij dan weer mee retour nemen om te hergebruiken voor een volgende zending.

Aandacht voor kwaliteit

Onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring op het gebied van verhuizen en transport. Ook ons wagenpark heeft de constante aandacht. Zo beschikken wij over een goed onderhouden en jong wagenpark. Alle bussen en vrachtwagens zijn uitgerust met een laadklep en luchtvering. Verder zijn de bussen uitgerust met alarm en track & trace-apparatuur.

Wilt u ook snel en zeker een zending op de plaats van bestemming hebben, of hebt u interesse in onze white glove-service? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden op [mail].

HBK Facilitair Eindhoven

Kunt u ook extra handen gebruiken?

Facilitaire diensten

Voor uiteenlopende organisaties verzorgen wij diverse facilitaire diensten, al dan niet op locatie. Door onze veelzijdige bedrijfsvoering hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van bedrijven.

Informeer naar de facilitaire diensten

Inventarisbeheer

U kunt ons onder andere inzetten voor het inventariseren, onderhouden en repareren van uw kantoormeubilair. Daarnaast kunnen wij diverse hand-en-spandiensten voor u verrichten, inclusief het aansluiten van computers en het veilig wegwerken van de verschillende kabels.

Inrichting arbeidsplaats

Wij werken volgens de regels uit het Arbobesluit en kunnen uw werkplekken ook conform de regelgeving instellen. Ook kunnen wij een meubellay-out opstellen, zodat iedere werknemer op de juiste plek zit.

Daarnaast zijn wij in staat veel van uw andere facilitaire vraagstukken op ons te nemen, zoals tijdelijke ondersteuning tijdens promotionele activiteiten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

HBK Facilitair Eindhoven

Gaat u binnenkort verhuizen?

Kunt u alle hulp gebruiken die u nodig hebt? Of wilt u gewoon alles overlaten aan een professionele verhuizer? Neem vandaag dan nog contact met ons op. Wij kunnen de verhuizingen van A tot Z begeleiden en uitvoeren.


Bedrijfsverhuizingen

Door onze achtergrond en ervaring kunnen wij snel en nauwkeurig uw bedrijf verhuizen of een afdeling verplaatsen. Bij de verhuizingen zijn wij in staat om uw werknemers zoveel mogelijk te ontlasten. Zelfs als dat betekent dat de feitelijke verhuizing buiten kantoortijden plaats moet vinden.

Regel uw verhuizing direct!

Transport door heel Europa

Voor onze klanten verzorgen wij transporten in heel Nederland maar ook in de rest van Europa. Zo rijden wij bijvoorbeeld tweemaal per week naar het Verenigd Koninkrijk. Omdat wij gebruik maken van de huidige moderne communicatiemethodes, weten wij ten alle tijden waar onze wagens zijn en kunnen we contact leggen met onze chauffeurs.

Boek uw Europees transport

Opstellen verhuisplan

Wij beschikken over hoogwaardig materiaal om de verhuizing geheel zelfstandig en zonder schade uit te voeren. Moet u binnenkort verhuizen? Neem dan contact met ons op om de plannen door te nemen of op te stellen. Dan is uw verhuizing eigenlijk al geregeld!

Particuliere verhuizingen

Ook particulieren kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij kunnen u assisteren bij uw verhuizing.

Gehele verhuizing

Wij kunnen uw gehele verhuizing uitvoeren. Van het in- en uitpakken van de spullen, het (de)monteren van uw meubels, tot de vrachtwagen met chauffeur die alles in een keer meeneemt. Uiteraard hebben wij ook alle benodigde verhuismaterialen beschikbaar.

Zware of grote spullen

Wij verhuizen ook alleen uw grote of zware spullen. Bijvoorbeeld alleen de bank, het witgoed of een piano. Voor ons is het geen probleem, ook als er geen lift aanwezig is.

Senioren

Een verhuizing naar een seniorenwoning betekent vaak dat niet alle spullen dezelfde bestemming hebben. Wij verhuizen alle spullen in een keer naar de door u aangegeven plaatsen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de oude woning opgeleverd wordt zoals dat met de eigenaar  is overeengekomen.

Zo gaat het eraan toe

  • HBK Facilitair Eindhoven
  • HBK Facilitair Eindhoven
  • HBK Facilitair Eindhoven
  • HBK Facilitair Eindhoven